Tips: Öka trafiken till dina sociala medier

De flesta idag är anslutna till sociala medier, ofta flera stycken. Det kan handla om Facebook, Twitter, blogg, Instagram, LinkedIn, Pinterest.. eller allihop. Nu har jag ett tips till dig som vill öka trafiken till och aktiviteten i dina sociala medier. Fler som gillar dina bilder och inlägg, fler som delar, fler som följer dig.

Jag är medlem på en sida som heter Empire Avenue. Det är en sida där man har virtuella aktier (lådsasaktier på mer vardagssvenska) som man handlar med. Du kan köpa aktier av andra, och andra kan köpa aktier av dig. Du känner virtuella pengar på aktiehandlandet men du kan också tjäna virtuella pengar på aktiviteten i dina sociala medier. Du kopplar nämligen dina sociala medier till kontot på Empire Avenue och när du är aktiv i dina sociala medier stiger värdet på dina aktier och där med tjänar du också mer pengar. Och eftersom du kopplar sina sociala medier till den här sidan får också fler upp ögonen för dig, och ju fler ställen du syns på desto bättre.

empireavenue

Med dina virtuella pengar kan du antingen köpa aktier av andra eller köpa ”uppdrag” som andra kan göra. Dessa uppdrag kostar olika mycket men du kan t ex erbjuda en belöning på 500 virtuella dollar till de som gillar din Facebooksida eller följer dig på Instagram eller reteweetar ett inlägg du skrivit på Twitter. Eller något liknande.

Jag tycker den här sidan är ett roligt tidsfördriv med aktiehandlandet, samtidigt som jag märker ökad trafik och aktivitet i mina sociala medier. Testa i alla fall, det kostar ingenting och verkar det inget skoj så är det ju bara att lägga ner 🙂

Klicka här för att bli medlem på sidan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s