Middagsdejt med Linnéa

Igår käkade jag och Linnéa middag ute, det var superdupermysigt, man borde verkligen göra sånt oftare! Mer vardagslyx och myspys åt folket!

Vi åt på Härlig Pasta, ett relativt nytt ställe i stan, Linnéa hade varit där förut men inte jag. Men det var riktigt bra måste jag säga, god mat och snygg inredning! Jag åt pasta med oxfilé, svamp, ädelost och gräddsås, muuums!! Det enda negativa var att man behövde ta med sin tallrik och slänga rester/skräp, lägga besticken i en speciell låda och ställa tallriken på en speciell plats. A lá McDonalds typ ni vet, när man sorterar läskmuggen i ett hål, servetter och sugrör i ett hål och brickan i en springa. Det kändes lite B ärligt talat, men i övrigt var det bara tummar upp!

bild_0010bild_0001bild_0007härlig-pasta
Alla bilderna tagna med min Nikon S1

Ikväll har jag lovat mig själv en lugn fredagskväll med mina älsklingar, det blir hembakad pizza och massa soffmys. Inget jobb, förutom en porträttfotografering på eftermiddagen men sedan blir det att ladda batterierna med kärlek och kvalitetstid för helgen blir intensiv i och med modellcastingen för Make Me Glow i Mirum Galleria. Vi ses väl där? 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Middagsdejt med Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s