Ha en provfotografering för att minska nerverna

Tips till blivande brudpar #6 – Ha en provfotografering för att minska nerverna

Inför sitt bröllop är ni troligtvis mer eller mindre nervösa, det handlar sällan om att inte vara nervös alls. På bröllopsdagen har den nervositeten säkert gått upp ytterligare ett par steg. En viss grad av nervositet gör ingenting och är också helt naturligt, men är ni för nervösa kommer det att synas på era bröllopsbilder och ni kommer förmodligen inte heller att kunna njuta helt och fullt av dagen och uppskatta de små ögonblicken.

Ett sätt att ta udden av nervositeten lite grann är att ha en provfotografering med er fotograf innan bröllopet. Många tycker att det är lite obekvämt att bli fotograferade, och lägger man till en portion nervositet till det har vi plötsligt ett ganska så stelt brudpar. Men har ni fotograferats innan tillsammans med er fotograf vet ni att det inte är så farligt att ställa sig framför kameran. Ni lär känna fotografen ytterligare och lär er mer om hans/hennes sätt att arbeta. Det blir som en generalrepetition av fotograferingen, precis som ni säkerligen övar i kyrkan med prästen och eventuellt brudfölje innan ceremonin.

Ett tips för att minska nervositeten kring ert bröllop är alltså att repetera innan, och detta gäller även fotograferingen! 🙂

040
Bild från provfotografering med Jimmy och Maria. Se deras bröllopsbilder här.

Jag erbjuder provfotografering i mina större bröllopspaket, läs mer om det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s