Det är hög tid att boka er bröllopsfotograf!

kollage

Om ni inte gjort det redan så är det hög tid att boka er bröllopsfotograf. Jag har fortfarande några lediga lördagar kvar i sommar, förhoppningsvis gäller detta ert datum.

Vem är jag?
En glad och kreativ flicka som ofta har ganska många järn i elden. Det viktigaste för mig när jag fotograferar är att fånga kärleken, glädjen och de äkta känslorna. Det är det som ska synas i bilderna, det är det som berättar historien om människorna på bilden. Det är viktigt för mig att både de som jag fotograferar och jag själv ska ha lika roligt, vi ska skratta och ha kul tillsammans. Det ska vara en rolig och avslappnad stund, jag vill inte att det ska kännas forcerat och stelt. Det finaste som finns är ett äkta leende på bild, för bakom det leendet finns en lika fin personlighet och det är den jag vill porträttera.

Vilka är ni?
Två människor som är upp över öronen kära i varandra och som snart ska gifta er med varandra. Äntligen! En av de viktigaste sakerna för er i samband med bröllopet är bilderna. Ni värdesätter högt att få er dag dokumenterad och ni tycker det är viktigt med bilder som är naturliga och äkta. Ni känner er inte så vana vid att bli fotograferade utan vill gärna ha en fotograf som är lättsam och naturlig och som kan locka fram den där äkta kärleken hos er utan att det känns konstigt eller stelt.

Känner ni igen er i beskrivningen ovan? Kontakta mig på info@mwfotografi.se och kolla om ert datum är ledigt så tar vi det därifrån 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s